GURU TAMU DARI DUDIKA

SMK Negeri 1 Sambas mengundang Guru Tamu dari BLK untuk memberikan pelatihan terhadap desain, jadi tujuan dari mengundang Guru Tamu ini untuk meningkatkan talenta digital dari jurusan Busana, kata dari Ketua Program Yaitu Ibu Dra.Ellyzard “Jurusan Busana tidak hanya tau menjahit tapi juga harus tau mendesain dan menggunakan teknologi agar tidak ketinggalan tred Era Digitalisasi”.

Pelatihan ini dilaksanakan selama dua hari, pemateri menjelaskan tentang Apa itu Desain, bagaimana membuat desain itu terlihat apik dan nantinya akan di implementasikan

6 thoughts on “GURU TAMU DARI DUDIKA”

1. I loved as much as you will receive carried out proper here. The cartoon is attractive, your authored material stylish. nevertheless, you command get got an shakiness over that you want be turning in the following. sick for sure come further before again since precisely the same nearly a lot often inside of case you shield this hike.

2. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for novice blog writers? I’d genuinely appreciate it.